علی عسکری در گفتگو با مهر در مورد پرونده هایی که در سازمان امور مالیاتی کشور برای اولین بار پس از 18 سال معدوم شده اند، گفت: این پرونده ها راکد بودند و هیچگونه اقدام مالیاتی بر روی آنها صورت نمی گرفت.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه پرونده های راکد در بین پرونده های جاری و فعال سازمان امور مالیاتی قرار گرفته بود، افزود: پرونده های راکد معدون شدند.
به گفته وی برخی از پرونده ها متعلق به 15 یا 20 سال پیش بودند و کاری بر روی آنها صورت نمی گرفت، اما در ادارات سازمان مانده بودند و مالیاتی به آنها تعلق نمی گرفت.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: بر اساس اجازه قانونی قانون مالیاتها، اگر مانده مالیات پرونده ای از رقمی کمتر باشد مثلا کمتر از 25 هزار تومان باشد، آن پرونده امحا می شود.
وی با تاکید بر اینکه پرونده های زائد و غیرفعال جزو پرونده هایی هستند که می توانند امحاء شوند، افزود: همچنین پروندههایی که بدهی معوق ندارند نیز مشمول امحاء می شوند.
عسکری گفت:همچنین پرونده های مالیاتی شرکتهایی که 5 یا 10 سال قبل تعطیل شده اند و دیگر فعال نیستند را نیز کنار میگذاریم.
وی پیش از این اعلام کرده است: از سال 72 برنامه امحای پرونده های مالیاتی متوقف شده بود و سال گذشته دو میلیون و 800 هزار پرونده راکد امحا شد، این در حالی است که پرونده های جاری و فعال از میان آنها کنار زده شد.
معاون وزیر اقتصاد تصریح کرده است: وزن پرونده های امحا شده بالغ بر 800 تن بود که 6 هزار و 300 متر مربع فضا را اشغال کرده بود.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کرده است: کاغذهای این پرونده ها در کارخانجات خمیر کاغذ تبدیل به خمیر و سپس کاغذ شدند و منافع حاصل از آن در اختیار اسناد ملی و کتابخانه ملی قرار گرفت، این در حالی است که کار امحای پرونده های مالیاتی بسیار پیچیده و وقت گیر بود.
نظر شما